Kalender

feb
14
ons
Valentine’s event: Tantra Workshop Followed by a Romantic Dinner Cafe Gaya, 1. sal
feb 14 kl. 5:30 pm – 8:30 pm

Valentines-day-rhus-2018

Valentine’s event: Tantra Workshop Followed by a Romantic Dinner

Thirsty for Love ?

This event is an ideal opportunity to share Valentine’s Day with your loved one in a meaningful and intimate way. Take the opportunity to enrich your relationship with new perspectives and new emotional horizons, to infuse it with a new impulse to grow closer and get deeper. The evening will begin with a tantric workshop guided by renowned Tantra teacher and author Advaita, who will open for us new horizons and perspectives on the ways of the heart and love. This workshop will also include exercises which will help you connect in a deep and meaningful way. The evening continues with a lovely romantic dinner in the cosy atmosphere of Gaya Cafe. A special menu will be provided for this occasion.

For more information – press here www.nathayogacenter.dk

mar
20
tirs
Kanaliseringsaften med trancekanal Dennis Søndergaard Cafe Gaya, 1. sal
mar 20 kl. 7:00 pm – 9:30 pm

HV Billede Meditationsaften

Meditationsaften 4.0, Sæt dig fri.

Tirsdag d. 20/3 2018 kl. 19.00 til 21.30.
Trancekanal Dennis Søndergaard vil på denne aften bringe flere energier fra den anden side igennem.

De vil lave en visualisering for os, i form af en guidet meditation. Formålet med denne meditation “version 4.0” er, at hjælpe dig til at kunne give slip på bindinger. Det er både bindinger til uforløste problemer og karma fra tidligere liv, og ikke mindst til de bindinger i dette liv, der holder dig tilbage fra at leve fuldt og helt som du ønsker det.

De vil på denne måde følge op på den energi, der er kommet ind til jorden i perioden fra den 16. december 2017 frem til den 1. maj 2018. Energien påvirker os til at søge indad i vort eget indre væsen, frem for at søge udad. Du har således potentielt kigget dig selv bag facaden, og fundet frem til de bindinger og roller som styrer dig. Nu får du hjælp til at slippe disse bindinger fri!

Stop din egen selvsabotage, og manifester det liv du ønsker dig!

Meditation 4.0 er en guidet vej til, at kunne stoppe med at fortsætte selvsabotage, og dermed hænge fast i de bindinger, som kan være svære at vride sig fri af. Det gælder både i en hektisk hverdag, og i den rodfæstede selvopfattelse, som vi har bygget op om, hvad vi tror vi er.

Hvordan skaber jeg det liv jeg ønsker? Meditation 4.0 hjælper dig også til at finde din indre styrke til at kunne manifestere DET, som du virkeligt ønsker dig af livet.

På denne aften vil du kunne opleve en visualiseret og guidet vej til de “værktøjer” som du skal bruge for at flytte dig fremad i din proces. Du skal slippe “det gamle”, for at kunne give plads til det “nye” i dit liv.

Pris 150,00 kr. ved indgang.
Tilmelding ikke nødvendig, men gerne til Malene på: mkrelite@gmail.com

apr
7
lør
Find hjem i dig selv – danseworkshop Cafe Gaya, 1. sal
apr 7 kl. 10:00 am – 5:00 pm

I Café Gaya åbner vi dørene for dette unikke 12-måneders Storydancing forløb – ‘Find hjem i dig selv’.

I dette forløb danser vi os emotionelt frie, åbner op for vores boblende kreativitet og intuition, og oplever større glæde og overskud. Vi arbejder med årstidens nordiske myte og forbinder os med den visdom og gaver, som hver årstid har til os.

Forløbet starter den 7. april 2018.

Early bird til dem, som tilmelder sig hurtigt (indtil 1. marts).

Tilmelding og spørgsmål til: hanna@storydancing.com

Læs mere her : storydancing.com

Tilmeld dig Cafe Gayas nyhedsbrev

  • Få nyheder om events
  • Få opskrifter fra vores køkken
  • Få tilbud

Cafe Gaya - Økologi og friske råvarer