Kalender

feb
14
ons
Valentine’s event: Tantra Workshop Followed by a Romantic Dinner Cafe Gaya, 1. sal
feb 14 kl. 5:30 pm – 8:30 pm

Valentines-day-rhus-2018

Valentine’s event: Tantra Workshop Followed by a Romantic Dinner

Thirsty for Love ?

This event is an ideal opportunity to share Valentine’s Day with your loved one in a meaningful and intimate way. Take the opportunity to enrich your relationship with new perspectives and new emotional horizons, to infuse it with a new impulse to grow closer and get deeper. The evening will begin with a tantric workshop guided by renowned Tantra teacher and author Advaita, who will open for us new horizons and perspectives on the ways of the heart and love. This workshop will also include exercises which will help you connect in a deep and meaningful way. The evening continues with a lovely romantic dinner in the cosy atmosphere of Gaya Cafe. A special menu will be provided for this occasion.

For more information – press here www.nathayogacenter.dk

mar
14
ons
Dans dig fra hoved til hjerte Cafe Gaya, 1. sal
mar 14 kl. 7:30 pm – 9:00 pm

hanna - storydancing

Følg dit hjerte – Storydancing workshop

Drømmer du om i højere grad at leve ud fra en ’meditativ indsigt’?
Ønsker du at føle dig fri og med en lethed, der er svær at beskrive men skal opleves?
Vil du danse dig emotionelt fri?

På ”Fra hoved til hjerte” arbejder vi med effektfulde redskaber for at genskabe forbindelsen til kroppen og det hjertet hvisker til os. Få en unik danseoplevelse!

På denne workshop får du:

– En klar fornemmelse af hvad der giver dig dyb glæde og vitalitet
– Afbalanceret de feminine og de maskuline sider af dig selv
– Mærket efter, hvad der vil bevæge dig henimod større glæde og harmoni i din hverdag

Workshoppen er til dig, som elsker at høre på en fortælling, danse og føle dig fri og visualisere.
Vi kommer til at danse Livets Træ i den nordiske mytologi. Livets Træ repræsenterer balancen i livet, forbundetheden mellem os mennesker, dyr og natur, og udvidet bevidsthed.

Hvad siger deltagerne om workshoppen?

Helt fantastisk skøn og kærlig og ægte underviser. Jeg elsker at jeg kunne mærke din passion for det du formidler. Du signalerer natur, råhed, styrke og kraft”.
Hanna Brosbøl, Yoga og Mindfulness lærer

Nærværende, autentisk, let og legende, humoristisk – et smukt hjerterum. En dag jeg bærer med mig i bevidstheden og ikke mindst i hjertet”.
Dorte Kudue

Danser r… ven ud af bukserne på Hannas workshop. Helt ny opdagelse, at danse sig til emotionel frihed. Med fængslende historiefortælling og skøn musik føres vi gennem hele følelsesregistret for at skabe bedre balance mellem vores feminine og maskuline sider. Looove it”.
Pia Kokholm, ledelseskonsulent

Workshoppen kan ikke beskrives – den skal opleves! Hvis du har den mindste lyst til at danse kan jeg varmt anbefale en danseworkshop hos Hanna. Jeg oplevede mere kærlighed til mig selv, mod og glæden ved at danse og udtrykke mig selv. Der var stor rummelighed og tryghed på workshoppen. Hanna er en fantastisk levende og engageret underviser, og et dejligt forbillede som gav os alle mod til at være i dansen”.
Anette Nøddelund, koordinator

Tak for en ny begyndelse! På workshoppen fik jeg en følelse af at frihed er opnåelig. Gennem dansen forløses kroppen – man kan af-danse dårlige oplevelser og får lyst til at leve nye følelser. Hanna er så dejlig, elskelig, energisk og dygtig! Min tillid til at være i en gruppe er vokset enormt”.
Maj Britt Lyndgaard, souschef i IT-branchen

Facilitator:
Hanna Snorradóttir arbejder med mennesker, som står på en skillevej i livet og ved ikke om de skal følge deres hoved eller hjerte. Hanna hjælper dem at komme i dyb kontakt med sig selv og få modet til at følge deres hjerte igennem hendes Storydancing workshops.

mar
20
tirs
Kanaliseringsaften med trancekanal Dennis Søndergaard Cafe Gaya, 1. sal
mar 20 kl. 7:00 pm – 9:30 pm

HV Billede Meditationsaften

Meditationsaften 4.0, Sæt dig fri.

Tirsdag d. 20/3 2018 kl. 19.00 til 21.30.
Trancekanal Dennis Søndergaard vil på denne aften bringe flere energier fra den anden side igennem.

De vil lave en visualisering for os, i form af en guidet meditation. Formålet med denne meditation “version 4.0” er, at hjælpe dig til at kunne give slip på bindinger. Det er både bindinger til uforløste problemer og karma fra tidligere liv, og ikke mindst til de bindinger i dette liv, der holder dig tilbage fra at leve fuldt og helt som du ønsker det.

De vil på denne måde følge op på den energi, der er kommet ind til jorden i perioden fra den 16. december 2017 frem til den 1. maj 2018. Energien påvirker os til at søge indad i vort eget indre væsen, frem for at søge udad. Du har således potentielt kigget dig selv bag facaden, og fundet frem til de bindinger og roller som styrer dig. Nu får du hjælp til at slippe disse bindinger fri!

Stop din egen selvsabotage, og manifester det liv du ønsker dig!

Meditation 4.0 er en guidet vej til, at kunne stoppe med at fortsætte selvsabotage, og dermed hænge fast i de bindinger, som kan være svære at vride sig fri af. Det gælder både i en hektisk hverdag, og i den rodfæstede selvopfattelse, som vi har bygget op om, hvad vi tror vi er.

Hvordan skaber jeg det liv jeg ønsker? Meditation 4.0 hjælper dig også til at finde din indre styrke til at kunne manifestere DET, som du virkeligt ønsker dig af livet.

På denne aften vil du kunne opleve en visualiseret og guidet vej til de “værktøjer” som du skal bruge for at flytte dig fremad i din proces. Du skal slippe “det gamle”, for at kunne give plads til det “nye” i dit liv.

Pris 150,00 kr. ved indgang.
Tilmelding ikke nødvendig, men gerne til Malene på: mkrelite@gmail.com

mar
22
tors
Viljen vandt! Når livet bliver vendt på hovedet Cafe Gaya, 1. sal
mar 22 kl. 7:00 pm – 8:30 pm

Foredrag, Viljen vandt, Aarhus 22.3.18 Café Gaya

Foredrag: “Viljen vandt! Når livet bliver vendt på hovedet”

Dato: 22/3 kl.19.00-20.30 (inkl. pause)
Dørene til foredraget åbner kl.18.45.
Billetpris: 247 kr. pr. deltager (ved bestilling af 2 eller flere på samme tid er prisen 225 kr.)

Foredraget afholdes af:

Ida Hjorth, stifter af www.brainrecovery.dk – hun hjælper mennesker trygt igennem deres hjernerystelse.
Mail: kontakt@brainrecovery.dk

Om foredraget:

Hør Idas livsbekræftende historie og få håb, motivation og inspiration til at fortsætte -selvom du også møder bump på vejen i livet.

I 2011 fik Ida Hjorth fik sin anden hjernerystelse, og det fik hendes største drøm om, at blive politibetjent til at smuldre imellem sine hænder.

Og dårlige fremtidsudsigter fra lægerne om varige mén – fik hende til at indse, at hun måtte tage ansvaret i egne hænder og kæmpe alt hvad hun kunne.

Denne udfordring tvang hende til, at lære at lytte til sin krop og finde hjem til sig selv – en vej som hun havde prøvet at undgå i mange år.

Hør historierne og vendepunkterne, som gjorde hun gik fra at have langvarige følger i 3 1/2 år med smerter 24/7, sengeliggende, uarbejdsdygtig, ikke kunne være social, ikke kunne handle eller støvsuge – ja helt normale hverdagsting. Til at komme helt tilbage uden mén og i dag kan alt det hun vil (selv løbe ligeså hurtigt som til politiprøverne) og nu hjælpe andre mennesker igennem deres hjernerystelse.

En historie om hvordan en stor udfordring blev vendt til en gave i livet, ikke kun til gavn for hende – men også for mange andre mennesker.

Dette foredrag vil blive en oplevelse som du vil kunne huske længe, fordi den har ændret noget indeni i dig, og den har givet dig nyt håb, inspiration og motivation til at rejse dig op når du er blevet lagt ned – selv når det ser mest sort ud.

Tidligere deltagere til foredraget siger:

Du gjorde det bare så godt! Nok fordi du talte med hjertet. Keep up the good work <3 ️” – Stine, deltager til foredraget i Kbh

Takk for en inspirerende kveld <3 HOPE” – Kjersti, Norge – deltager til foredraget i Kbh

Jeg vil gerne sige dig stor tak for din ærlighed og åbenhed Ida. Det var et meget rørende foredrag. Kunne mærke, at du talte fra hjertet. Jeg synes, at du klarede det rigtig flot, så ønsker dig pøj pøj med mange flere foredrag i fremtiden. Tak for dit lille brev til os, der var til dit foredrag. Jeg har helt klart fået noget med mig. En af de ting jeg skal blive bedre til, er at bede om hjælp. Havde brug for at give dig en tilbagemelding og sige tak til dig.” – Katrine – deltager til foredraget i Kbh

Alle er velkomne – med eller uden en hjernerystelse.

Billetter skal købes via linket her

apr
7
lør
Find hjem i dig selv – danseworkshop Cafe Gaya, 1. sal
apr 7 kl. 10:00 am – 5:00 pm

I Café Gaya åbner vi dørene for dette unikke 12-måneders Storydancing forløb – ‘Find hjem i dig selv’.

I dette forløb danser vi os emotionelt frie, åbner op for vores boblende kreativitet og intuition, og oplever større glæde og overskud. Vi arbejder med årstidens nordiske myte og forbinder os med den visdom og gaver, som hver årstid har til os.

Forløbet starter den 7. april 2018.

Early bird til dem, som tilmelder sig hurtigt (indtil 1. marts).

Tilmelding og spørgsmål til: hanna@storydancing.com

Læs mere her : storydancing.com

apr
16
man
Meditation – hjælp mod stress? Cafe Gaya, 1. sal
apr 16 kl. 7:30 pm – 9:30 pm
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Meditation – hjælp mod stress?

Mange oplever et stigende pres og stress – både privat og på arbejde. Cand.scient.pol. Svend Jensen fortæller om Transcendental Meditation (TM) som en enkel, men effektiv hjælp mod dette.

Under TM opnås i løbet af få minutter en meget dyb hvile, hvor nervesystemet naturligt løsner dybtliggende stress og blokeringer og åbner op for indre kreative ressourcer.

Dette har en gavnlig virkning på både sind og krop. Bl.a. viste en stor undersøgelse fra USA en halvering af lægebesøg og hospitalsindlæggelser for TM-udøvere, og mange undersøgelser viser en markant bedring af forhøjet blodtryk og andre hjerte-kar sygdomme.

Forskning viser endog en bedring for soldater og andre, som lider af ‘post-traumatisk stress’ – f.eks. mindre angst og depression. Bl.a. har mange krigsveteraner i USA lært TM, også i samarbejde med Forsvarsministeriet. Tilsvarende viste en undersøgelse, at TM reducerer stress og ‘udbrændthed’ for undervisere.

Under TM kan også måles en høj grad af orden eller ‘kohærens’ i hjerne-funktionen (EEG). De forskellige dele af hjernen begynder at ‘arbejde bedre sammen’ Forskning viser bl.a. øget kreativitet, overblik og fokus – og bedre studieresultater.

Derfor har også et stort antal skoler i bl.a. USA og Latinamerika taget TM ind i den daglige rutine.

Der er foretaget mere end 600 videnskabelige undersøgelser af virkningerne af TM.

Foredraget afholdes på Café Gaya mandag d. 16. april kl. 19.30. Fri entré. Nærmere information og tilmelding: svjen@yahoo.dk; tlf. 21462721. Læs mere: transcendental-meditation.dk/aarhus. Det er muligt at lære TM i Århus.

maj
1
tirs
Kanaliseringsaften med trancekanal Dennis Søndergaard Cafe Gaya, 1. sal
maj 1 kl. 7:00 pm – 9:30 pm

HV Billede Hvad er Lykke

Lykke! – Hvad er lykke?

Lykke er for de fleste kombineret med en følelse. Hvis lykke ER en følelse, så er det måske meget simpelt at påvirke og fremkalde denne. Når man ser på menneskenes hormonelle opbygning, kan man nemt påvirke denne. Dette er ofte forsøgt gjort af kemisk vej, men Quan Yoin vil denne aften fortælle om de forskellige hormontyper og hvordan man selv kan påvirke dem – bl.a. om stoffet Melatonin. Men hvad er melatonin?

Melatonin er et stof, som dannes hos mennesker i hjernen og i nethinden i øjet. Produktionen starter få uger efter fødslen og er på sit højeste fra 3-5 årsalderen og frem til voksenalderen. Senere aftager produktionen gradvist i alderdommen. Kroppens produktion af melatonin hæmmes kraftigt af lys, så produktionen varierer over døgnet. Melatoninets virkninger er modsat lysets virkninger på døgnrytmen.

Quan Yin vil fortælle om vigtigheden af at være i dyb ro og afslappet tilstand, så kroppen kan skabe Melatonin. Melatoninen sikrer, at man får en god dyb søvn, så man kan få bearbejdet dagens indtryk. Du vil høre om, hvor nemt det er for dig, at påvirke din hormonbalance i kroppen, så man kan vælge at være lykkelig – i stedet for at skulle vente på, at den kommer!

Få inspiration til, hvordan DU kan påvirke din egen hormonbalance, og dermed blive ansvarlig for din egen følelse af Lykke her i livet.

Pris: 150,00 kr. ved indgang

Tilmelding ikke nødvendig, men gerne til Malene på: mkrelite@gmail.com

maj
23
ons
Meditation – hjælp mod stress? Cafe Gaya, 1. sal
maj 23 kl. 7:30 pm – 8:30 pm

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Mange oplever et stigende pres og stress – både privat og på arbejde. Cand.scient.pol. Svend Jensen fortæller om Transcendental Meditation (TM) som en enkel, men effektiv hjælp mod dette.

Under TM opnås i løbet af få minutter en meget dyb hvile, hvor nervesystemet naturligt løsner dybtliggende stress og blokeringer og åbner op for indre kreative ressourcer.

Dette har en gavnlig virkning på både sind og krop. Bl.a. viste en stor undersøgelse fra USA en halvering af lægebesøg og hospitalsindlæggelser for TM-udøvere, og mange undersøgelser viser en markant bedring af forhøjet blodtryk og andre hjerte-kar sygdomme.

Forskning viser endog en bedring for soldater og andre, som lider af ‘post-traumatisk stress’ – f.eks. mindre angst og depression. Bl.a. har mange krigsveteraner i USA lært TM, også i samarbejde med Forsvarsministeriet. Tilsvarende viste en undersøgelse, at TM reducerer stress og ‘udbrændthed’ for undervisere.

Under TM kan også måles en høj grad af orden eller ‘kohærens’ i hjerne-funktionen (EEG). De forskellige dele af hjernen begynder at ‘arbejde bedre sammen’ Forskning viser bl.a. øget kreativitet, overblik og fokus – og bedre studieresultater.

Derfor har også et stort antal skoler i bl.a. USA og Latinamerika taget TM ind i den daglige rutine.

Der er foretaget mere end 600 videnskabelige undersøgelser af virkningerne af TM.

Foredraget afholdes på Café Gaya onsdag d. 23. maj kl. 19.30. Fri entré. Tilmelding: transcendental-meditation.dk/aarhus. Nærmere information og tilmelding: svjen@yahoo.dk; tlf. 21462721. Det er muligt at lære TM i Århus i den nærmeste fremtid – f.eks. i dagene 26-29. maj.

maj
24
tors
Myter og fakta om stress – sådan genvinder du din trivsel Cafe Gaya, 1. sal
maj 24 kl. 4:30 pm – 6:30 pm

KristianMyter og fakta om stress – sådan genvinder du din trivsel

Deltag i dette foredrag og bliv klogere på stress, når jeg præsenterer dig for en række af de mange myter og fakta, der eksisterer om stress.

Jeg vil blandt andet give dig svar på

  • hvad er stress
  • hvad der sker i kroppen og sindet, når vi er ramt af stress
  • hvorfor bliver vi stresset
  • forskellen mellem at have travlt og være stresset
  • sygemeldinger og hvordan vi kommer bedst tilbage på arbejdspladsen

Samtidig vil jeg give dig indsigt i de bedste redskaber til at genskabe balancen, så du får bedre trivsel og højere livskvalitet efter en periode med stress.

Foredraget er for alle som har en interesse i stress eller er stress ramt. Det være sig dig som HR-medarbejder, leder eller pårørende til en stress ramt eller for dig som mærker en ubalance og forringet livskvalitet på grund af stress symptomer. Der vil være god og nyttig information til alle mål grupper som vil vide noget mere om stress og dens forebyggelse.

Om Kristian Lysdahl
Jeg arbejder som certificeret stress coach og psykoterapeut. I dag lever jeg i balance med mig selv og mine omgivelser. Sådan har det ikke altid været. Jeg har både gennem egne erfaringer og i mit arbejde oplevet, hvor invaliderende stress og psykiske problemstillinger kan være for den enkelte. Og jeg har desværre også følt, at vi i Danmark ikke har et beredskab, som effektivt kan hjælpe mennesker med disse livsudfordringer. Jeg brænder derfor at gøre en forskel og ændre på dette.

Læs mere på kristianlysdahl.dk

sep
19
ons
Meditation – hjælp mod stress? – AFLYST ! Cafe Gaya, 1. sal
sep 19 kl. 7:30 pm – 9:00 pm

Meditation – hjælp mod stress?

Under TM opnås i løbet af få minutter en meget dyb hvile, hvor nervesystemet naturligt løsner dybtliggende stress og blokeringer og åbner op for indre kreative ressourcer.

Dette har en gavnlig virkning på både sind og krop. Bl.a. viste en stor undersøgelse fra USA en halvering af lægebesøg og hospitalsindlæggelser for TM-udøvere, og mange undersøgelser viser en markant bedring af forhøjet blodtryk og andre hjerte-kar sygdomme.

Forskning viser endog en bedring for soldater og andre, som lider af ’post-traumatisk stress’ – f.eks. mindre angst og depression. Bl.a. har mange krigsveteraner i USA lært TM, også i samarbejde med Forsvarsministeriet. Tilsvarende viste en undersøgelse, at TM reducerer stress og ’udbrændthed’ for undervisere.

Under TM kan også måles en høj grad af orden eller ’kohærens’ i hjerne-funktionen (EEG). De forskellige dele af hjernen begynder at ’arbejde bedre sammen’ Forskning viser bl.a. øget kreativitet, overblik og fokus – og bedre studieresultater.

Derfor har også et stort antal skoler i bl.a. USA og Latinamerika taget TM ind i den daglige rutine.

Der er foretaget mere end 600 videnskabelige undersøgelser af virkningerne af TM.

Foredraget af afholdes på Café Gaya onsdag d. 12. september kl. 19.30. Stort rum 1. sal .Fri entré. Tilmelding: transcendental-meditation.dk/cafe-gaya. Nærmere information og tilmelding: svjen@yahoo.dk; tlf. 21462721. Det er muligt at lære TM i Århus i den nærmeste fremtid.

Tilmeld dig Cafe Gayas nyhedsbrev

  • Få nyheder om events
  • Få opskrifter fra vores køkken
  • Få tilbud

Cafe Gaya - Økologi og friske råvarer