Kalender

feb
1
fre
Livemusik: Jørgen Clausen & Jacob Speake
feb 1 kl. 7:00 pm
Livemusik: Jørgen Clausen & Jacob Speake
Jørgen Clausen er sanger og sangskriver og skriver inden for genrerne engelsksproget power/pop/rock/singer/songwriter.
Han har senest indspillet EP’en Mystery i Skråplan Studio med Mikkel Bøggild som producer. Sangene varierer fra instrumental guitar til fuldt band-besætning. Sangen All Over You kan høres her:
https://soundcloud.com/j-rgen-clausen/all-over-you

Jacob Speake har rumsteret på den københavnske undergrundsscene siden 2005, hvor han sammen med guitarist Mikkel Petterson begyndte at spille 60er-pop inspirerede sange i skiftende bandkonstellationer. Sidste år udgav han det forholdsvis tilbagelænede album “Dreaming of the Past”, som er mere blue-eyed soul og mindre lo-fi rock end forgængeren. 3 af sangene blev spillet på P4 og P5 og albummet blev udgivet på vinyl i 300 eksemplarer.

https://www.facebook.com/jacobspeakemusic/

feb
8
fre
Livemusik: Mikkel Julius
feb 8 kl. 7:00 pm
Livemusik: Mikkel Julius

30-årige Mikkel Julius har spillet, sunget og skrevet musik siden han var helt lille. Med sin opvækst i Randers har han benene plantet solidt i den kronjyske muld, og i dag bor han stadig i Østjylland. Mikkels musikalske udtryk kredser om dansksproget klassisk pop, hvor den nærværende tekst er i højsædet sammen med den gode melodi. Inspirationen kommer dog fra vidt forskellige genrer – fra gamle viser til rå blues – men altid med fortællingen i fokus. Hertil kommer Mikkel Julius’ varierede og flotte guitarspil, som hele tiden afsøger nye stemninger og fører lytteren med på rejse.

Siden debuten i 2013 har Mikkel Julius turneret rundt på små og store steder i Danmark. Han har optrådt på traditionelle spillesteder, men også kirker, dagligstuer og gallerier har
lagt vægge til hans musik. Mikkel har været på sangskriverworkshop med Steffen Westmark (The Blue Van), Michael Møller (The Mountains) og Christian Hjelm, skrevet sange med flere kendte artister fra Norden samt blevet kåret som delvis vinder af Akustikkens sangskriverkonkurrence i 2014 med sangen Lyser i Mørket. En sang der findes på debut EP’en Første Skridt fra 2015 og som på rammende vis samler kendetegnene for Mikkels sange: melodisk guitarspil og vedkommende tekster med noget på hjerte.
I 2017 udgav han to nye singler – den ene, “Endnu”, skrevet på dansk og islandsk sammen med musikeren Karl Olgeirsson. 2018 blev et roligt musikalsk år, men et personligt skelsættende for Mikkel, idet han blev far.
2019 vil Mikkel bruge på at lufte nye helt nye sange på de danske spillesteder, ligesom han vil arbejde videre på sit første fuldlængde album.

feb
15
fre
Livemusik: Triple Fortune
feb 15 kl. 7:00 pm
Livemusik: Triple Fortune

Triple Fourtune is a multi-lingual music collective serving a multifarious buffet of inspiring mantras and shamanic tunes of empowerment from various corners of the world – interfuged with homebrewed songs by ALAHA, Jason Blaze and Yakox.

mar
1
fre
Livemusik: Baldrian
mar 1 kl. 7:00 pm
Livemusik: Baldrian

I selskab med Baldrian kan du trygt læne dig tilbage og nyde de danske tekster svøbt guitarens legende guitar melodier. Behagelig opløftende sing a song writer musik med et glimt øjet.

Du kan hører musikken på Spotify.

mar
8
fre
Livemusik: Kamp Olesen
mar 8 kl. 7:00 pm
Livemusik: Kamp Olesen

Sangskriver-duoen Kamp Olesen, der består af Ulrik Kamp og Karsten Olesen fra Aarhus, synger og skriver egne sange. Stilen er folk-rock / roots. Ulrik synger på engelsk og Karsten på dansk, hvilket giver de to`s optræden en god variation.
Hvor Karstens tekstunivers er rodfæstet i 60ernes surrealistiske poesi à la Niels Skousen og CV Jørgensen, er Ulrik Kamps sange håbefulde protesterende sange om verdens modsætninger og paradokser. Og med Ulriks varme vokal mærker man inspirationen fra bl.a. Ben Harper og Tracy Chapman.
Kamp Olesen optræder live med en Dylansk opstilling, hvilket vil sige: Sang, akustiske guitarer, ukulele ogmundharpe.

Ulrik om sin musik :
“Jeg skriver og spiller sange om det , jeg finder essentielt i livet, nemlig kærlighed, håb og tro.
Udgangspunktet er glæden ved at spille og viljen til forandring gennem indsigt. Det er ikke
protestsange i den klassiske politiske forstand”

Karsten om sin musik :
“Musikken er , for mig , min primære ventil, hvor jeg kan lukke overtrykket ud. Med min musik
maler jeg de billeder, jeg ser for mit indre øje. Jeg udtrykker mine lidenskaber samt længsler
efter eventyr, spænding og mystik samtidig med, at jeg er samfundsrevser. ”

Kamp Olesens Facebook og Myspace :

www.facebook.com/pages/Ulrik-Kamp-og-Karsten-Olesen/255179447862110

www.myspace.com/565400791

mar
15
fre
Livemusik: Ocean van Vleck
mar 15 kl. 7:00 pm
Livemusik: Ocean van Vleck

Exeperimenterende musik via stemme og medbragte instrumenter og effekter. Det er leg i nuet med masser af rytmer og vokal.

mar
29
fre
Livemusik: idaBjörg
mar 29 kl. 7:00 pm
Livemusik: idaBjörg
WHAT TO DO TO FEEL GOOD
 
Sanger og sangskriver, idaBjörg, undersøger nogle af livets store spørgsmål. Alt imens country, pop og rock flirter med jazzens blå toner.
 
Sangene er båret af dramatik og skrøbelighed. De vidner om det ophav, idaBjörger formet af. En støbning, hvor islandske vulkaner og øde russiske stepper er blandet i årerne.
 
Poesien leger kispus med underspillede referencer til bl.a. Beatles, mens kærlighed, død og alt det imellem behandles. Stemmen har lige dele sjælfuldhed og dramatisk energi. Den leveres ærligt og intenst af en nærværende sangerinde, der har kunnet kalde sig sangskriver, siden hun i 9-årsalderen skrev sine første sange.
 
idaBjörg udfordrer det lyriske, det dramatiske og det sjælfulde. Hun tager os med på en sælsom rejse, hvor f.eks. “All The Black Bugs” spinder billeder af et stille helle, hvor sjælen renses og finder ro. Hvor “What To Do To Feel Good” koster darlings –og livets store og småspørgsmål søges i et par New Blue Shoes.
 
Erfaren og medrivende
 
idaBjörgs musikalske historie bevæger sig fra electronica, fusion til den melodiske jazz. Hun har stået i front, og hun har været korsanger for forskellige danske og udenlandske kunstnere. Hun er en erfaren liveartist, der forstår at involvere sit publikum. En koncert med idaBjörger en medrivende oplevelse med en sangskriver og sanger, der har noget på hjerte.

Tilmeld dig Cafe Gayas nyhedsbrev

  • Få nyheder om events
  • Få opskrifter fra vores køkken
  • Få tilbud

Cafe Gaya - Økologi og friske råvarer