Kalender

feb
1
fre
Livemusik: Jørgen Clausen & Jacob Speake
feb 1 kl. 7:00 pm
Livemusik: Jørgen Clausen & Jacob Speake
Jørgen Clausen er sanger og sangskriver og skriver inden for genrerne engelsksproget power/pop/rock/singer/songwriter.
Han har senest indspillet EP’en Mystery i Skråplan Studio med Mikkel Bøggild som producer. Sangene varierer fra instrumental guitar til fuldt band-besætning. Sangen All Over You kan høres her:
https://soundcloud.com/j-rgen-clausen/all-over-you

Jacob Speake har rumsteret på den københavnske undergrundsscene siden 2005, hvor han sammen med guitarist Mikkel Petterson begyndte at spille 60er-pop inspirerede sange i skiftende bandkonstellationer. Sidste år udgav han det forholdsvis tilbagelænede album “Dreaming of the Past”, som er mere blue-eyed soul og mindre lo-fi rock end forgængeren. 3 af sangene blev spillet på P4 og P5 og albummet blev udgivet på vinyl i 300 eksemplarer.

https://www.facebook.com/jacobspeakemusic/

feb
8
fre
Livemusik: Mikkel Julius
feb 8 kl. 7:00 pm
Livemusik: Mikkel Julius

30-årige Mikkel Julius har spillet, sunget og skrevet musik siden han var helt lille. Med sin opvækst i Randers har han benene plantet solidt i den kronjyske muld, og i dag bor han stadig i Østjylland. Mikkels musikalske udtryk kredser om dansksproget klassisk pop, hvor den nærværende tekst er i højsædet sammen med den gode melodi. Inspirationen kommer dog fra vidt forskellige genrer – fra gamle viser til rå blues – men altid med fortællingen i fokus. Hertil kommer Mikkel Julius’ varierede og flotte guitarspil, som hele tiden afsøger nye stemninger og fører lytteren med på rejse.

Siden debuten i 2013 har Mikkel Julius turneret rundt på små og store steder i Danmark. Han har optrådt på traditionelle spillesteder, men også kirker, dagligstuer og gallerier har
lagt vægge til hans musik. Mikkel har været på sangskriverworkshop med Steffen Westmark (The Blue Van), Michael Møller (The Mountains) og Christian Hjelm, skrevet sange med flere kendte artister fra Norden samt blevet kåret som delvis vinder af Akustikkens sangskriverkonkurrence i 2014 med sangen Lyser i Mørket. En sang der findes på debut EP’en Første Skridt fra 2015 og som på rammende vis samler kendetegnene for Mikkels sange: melodisk guitarspil og vedkommende tekster med noget på hjerte.
I 2017 udgav han to nye singler – den ene, “Endnu”, skrevet på dansk og islandsk sammen med musikeren Karl Olgeirsson. 2018 blev et roligt musikalsk år, men et personligt skelsættende for Mikkel, idet han blev far.
2019 vil Mikkel bruge på at lufte nye helt nye sange på de danske spillesteder, ligesom han vil arbejde videre på sit første fuldlængde album.

feb
15
fre
Livemusik: Triple Fortune
feb 15 kl. 7:00 pm
Livemusik: Triple Fortune

Triple Fourtune is a multi-lingual music collective serving a multifarious buffet of inspiring mantras and shamanic tunes of empowerment from various corners of the world – interfuged with homebrewed songs by ALAHA, Jason Blaze and Yakox.

feb
22
fre
Livemusik: EN:1
feb 22 kl. 7:00 pm
Livemusik: EN:1

Duoen EN:1 spiller musik i øjenhøjde, en til en. Små, fine og enkle arrangementer af melodier de kan lide – fra barok og klassisk over swing til fransk og nordisk folkemusik. Fælles er at det er den smukke melodi, det gode swing, eller den særlige stemning der binder hele repertoiret sammen med en rød tråd der fører lytteren gennem et rigt, betagende musikalsk landskab.
Duoens lyd er kendetegnet ved nøgleharpens særlige middelalderklang og guitarens sprøde toner, der smelter sammen i et lyst og legende univers.

Det var kærligheden til musikken og glæden ved samspillet der førte til duoens tilblivelse. Side om side har de spillet adskillige koncerter med både balkan/rockbandet Rækværk og folkbandet Rauna. Sammen fik de lyst til at udforske nye og kendte veje.

EN:1 består af Carina Juul, nyckelharpa & Thomas Birch, guitar.

www.entilenduo.dk
www.facebook.com/entilenduo/

Tilmeld dig Cafe Gayas nyhedsbrev

  • Få nyheder om events
  • Få opskrifter fra vores køkken
  • Få tilbud

Cafe Gaya - Økologi og friske råvarer