Kalender

feb
2
fre
Livemusik: Morten Isaksen
feb 2 kl. 7:00 pm
Livemusik: Morten Isaksen

Morten Isaksen:
Sanger, guitarist, sangskriver. Har netop udgivet CDen “Kærlighedens Kraft”, der også kan høres på Spotify. Dansksprogede sange om kærlighed, brud, sorg, barndommens gader, guddommelighed, gudløshed og meningen med livet.
Spiller gerne solistjobs, ring eller skriv på mobil: 21702081, eller mail: mortenisaksen1@me.com
————
Her er nogle links, hvor jeg kan høres:

Youtubevideo, Kærlighedens Kraft: https://youtu.be/PAa5qdIbfeo
Youtubevideo, Kærligheden Gør Dig Stærk: https://youtu.be/KBlf4tRjS7E,
Hele CD’en: https://mortenisaksen.lnk.to/KaerlighedensKraft

Hjemmeside: mortenisaksensange.dk
Facebook: https://m.facebook.com/musikermortenisaksen/

feb
9
fre
Livemusik: Sune Pors
feb 9 kl. 7:00 pm
Livemusik: Sune Pors

Sune Pors – Elektriske Hymner.

Guitaristen Sune Pors vil i denne solokoncert forene to usandsynlige musikalske entiteter, nemlig elguitaren og lyden af salmen og den danske sangtradition.

Elguitarens store og langtlevende klang gør den til et oplagt instrument at fortolke den nordiske sang, med masser af plads, ro, dybde og til tider melankoli.

Med sin improvisatoriske tilgang til melodierne søger Sune Pors det nærværende, umiddelbare udtryk frem for indstuderet perfektion – der skal være noget på spil, selv i en musiktradition der er kendetegnet ved ro, enkelhed og fraværet af store armbevægelser.

feb
14
ons
Valentine’s event: Tantra Workshop Followed by a Romantic Dinner Cafe Gaya, 1. sal
feb 14 kl. 5:30 pm – 8:30 pm

Valentines-day-rhus-2018

Valentine’s event: Tantra Workshop Followed by a Romantic Dinner

Thirsty for Love ?

This event is an ideal opportunity to share Valentine’s Day with your loved one in a meaningful and intimate way. Take the opportunity to enrich your relationship with new perspectives and new emotional horizons, to infuse it with a new impulse to grow closer and get deeper. The evening will begin with a tantric workshop guided by renowned Tantra teacher and author Advaita, who will open for us new horizons and perspectives on the ways of the heart and love. This workshop will also include exercises which will help you connect in a deep and meaningful way. The evening continues with a lovely romantic dinner in the cosy atmosphere of Gaya Cafe. A special menu will be provided for this occasion.

For more information – press here www.nathayogacenter.dk

feb
16
fre
Livemusik: Kompass
feb 16 kl. 7:00 pm
Livemusik: Kompass

Kompass er et multinationalt band baseret i Aarhus, der startede med to fyre, der blandede deres musikbaggrund sammen for at
forsøge at skabe noget specielt. Resultat: Seks gutter fra fem forskellige lande, der spiller original pop/rock musik med farver, følelser, tekster fra hjertet, og anstrøg af dance og folk. Bandet startede sidste november med at spille koncerter med det fulde rock setup, og fik meget god feedback fra deres fans. Kompass er gået i gang med at indspille to demoer i studiet, og samtidigt forbereder sig til at skrue ned for volumen med et akustisk setup, for at åbne mulighed for at spille på caféer og små spillesteder.

– Live session (video):
youtu.be/0yBi8D8tn4U

– Live session (kun lyd):
soundcloud.com/kompassdk/ac-live-sess/s-XGkcJ

– Facebook:
facebook.com/KompassDK

Kontakt:

Edgar Upit
edgar@kompass.rocks
(+45)31 53 37 39

feb
23
fre
Livemusik: Lars Ingesman
feb 23 kl. 7:00 pm
Livemusik: Lars Ingesman

“Livet er fyldt med små og store historier. Mine sange fortæller historier om tilfældige møder, mennesker ved en skillevej i livet, om ensomhed, håb og drømme, men også om den store kærlighed. De er smukke og melodiske, med et strejf af, eller i nogle tilfælde, en stærk undertone af vemod.
Det er sange, der trækker på linjer tilbage til britisk og amerikansk folk-tradition i både stil, indhold og i særdeleshed i guitarspillet, der er inspireret af guitarister og sangskrivere som Bert Jansch og Mark Knopfler.”

mar
2
fre
Livemusik: Slow Architect
mar 2 kl. 7:00 pm
Livemusik: Slow Architect

Slow Architect er sangskriver og guitarist Daniel Sand.
Stilen er singer/songwriter pop med et tvist af Americana.
Inspirationskilderne tæller bl.a. Danny Malone, Sufjan Stevens, Death Cab For Cutie og Eddie Vedder.

Daniel Sand: Sang, akustisk guitar
Bjarne Roursgaard: El-guitar
Lars Bonefaas: Bas

www.soundcloud.com/slowarchitect

mar
9
fre
Livemusik: Leenette
mar 9 kl. 7:00 pm
Livemusik: Leenette

Leenette er helt sin egen.
En udfordrende og spændende singer-songwriter, der med sin musik tager lytteren med på en følelsesladet rejse gennem et liv på godt og ondt.
Kun bevæbnet med sin guitar formår hun at være forfriskende original, mens hun – helt blottet – skaber en tryg og intim atmosfære omkring sig.

Sangene er intense og giver stof til eftertanke, og når Leenette spiller, smelter guitar og stemme sammen, og man oplever at være tilskuer til noget meget personligt.

mar
14
ons
Dans dig fra hoved til hjerte Cafe Gaya, 1. sal
mar 14 kl. 7:30 pm – 9:00 pm

hanna - storydancing

Følg dit hjerte – Storydancing workshop

Drømmer du om i højere grad at leve ud fra en ’meditativ indsigt’?
Ønsker du at føle dig fri og med en lethed, der er svær at beskrive men skal opleves?
Vil du danse dig emotionelt fri?

På ”Fra hoved til hjerte” arbejder vi med effektfulde redskaber for at genskabe forbindelsen til kroppen og det hjertet hvisker til os. Få en unik danseoplevelse!

På denne workshop får du:

– En klar fornemmelse af hvad der giver dig dyb glæde og vitalitet
– Afbalanceret de feminine og de maskuline sider af dig selv
– Mærket efter, hvad der vil bevæge dig henimod større glæde og harmoni i din hverdag

Workshoppen er til dig, som elsker at høre på en fortælling, danse og føle dig fri og visualisere.
Vi kommer til at danse Livets Træ i den nordiske mytologi. Livets Træ repræsenterer balancen i livet, forbundetheden mellem os mennesker, dyr og natur, og udvidet bevidsthed.

Hvad siger deltagerne om workshoppen?

Helt fantastisk skøn og kærlig og ægte underviser. Jeg elsker at jeg kunne mærke din passion for det du formidler. Du signalerer natur, råhed, styrke og kraft”.
Hanna Brosbøl, Yoga og Mindfulness lærer

Nærværende, autentisk, let og legende, humoristisk – et smukt hjerterum. En dag jeg bærer med mig i bevidstheden og ikke mindst i hjertet”.
Dorte Kudue

Danser r… ven ud af bukserne på Hannas workshop. Helt ny opdagelse, at danse sig til emotionel frihed. Med fængslende historiefortælling og skøn musik føres vi gennem hele følelsesregistret for at skabe bedre balance mellem vores feminine og maskuline sider. Looove it”.
Pia Kokholm, ledelseskonsulent

Workshoppen kan ikke beskrives – den skal opleves! Hvis du har den mindste lyst til at danse kan jeg varmt anbefale en danseworkshop hos Hanna. Jeg oplevede mere kærlighed til mig selv, mod og glæden ved at danse og udtrykke mig selv. Der var stor rummelighed og tryghed på workshoppen. Hanna er en fantastisk levende og engageret underviser, og et dejligt forbillede som gav os alle mod til at være i dansen”.
Anette Nøddelund, koordinator

Tak for en ny begyndelse! På workshoppen fik jeg en følelse af at frihed er opnåelig. Gennem dansen forløses kroppen – man kan af-danse dårlige oplevelser og får lyst til at leve nye følelser. Hanna er så dejlig, elskelig, energisk og dygtig! Min tillid til at være i en gruppe er vokset enormt”.
Maj Britt Lyndgaard, souschef i IT-branchen

Facilitator:
Hanna Snorradóttir arbejder med mennesker, som står på en skillevej i livet og ved ikke om de skal følge deres hoved eller hjerte. Hanna hjælper dem at komme i dyb kontakt med sig selv og få modet til at følge deres hjerte igennem hendes Storydancing workshops.

mar
16
fre
Livemusik: Kamp Olesen
mar 16 kl. 7:00 pm
Livemusik: Kamp Olesen

Sangskriver-duoen Kamp Olesen, der består af Ulrik Kamp og Karsten Olesen fra Aarhus, synger og skriver egne sange. Stilen er folk-rock / roots. Ulrik synger på engelsk og Karsten på dansk, hvilket giver de to`s optræden en god variation.
Hvor Karstens tekstunivers er rodfæstet i 60ernes surrealistiske poesi à la Niels Skousen og CV Jørgensen, er Ulrik Kamps sange håbefulde protesterende sange om verdens modsætninger og paradokser. Og med Ulriks varme vokal mærker man inspirationen fra bl.a. Ben Harper og Tracy Chapman.
Kamp Olesen optræder live med en Dylansk opstilling, hvilket vil sige: Sang, akustiske guitarer, ukulele ogmundharpe.

Ulrik om sin musik :
“Jeg skriver og spiller sange om det , jeg finder essentielt i livet, nemlig kærlighed, håb og tro.
Udgangspunktet er glæden ved at spille og viljen til forandring gennem indsigt. Det er ikke
protestsange i den klassiske politiske forstand”

Karsten om sin musik :
“Musikken er , for mig , min primære ventil, hvor jeg kan lukke overtrykket ud. Med min musik
maler jeg de billeder, jeg ser for mit indre øje. Jeg udtrykker mine lidenskaber samt længsler
efter eventyr, spænding og mystik samtidig med, at jeg er samfundsrevser. ”

Kamp Olesens Facebook og Myspace :

www.facebook.com/pages/Ulrik-Kamp-og-Karsten-Olesen/255179447862110

www.myspace.com/565400791

mar
20
tirs
Kanaliseringsaften med trancekanal Dennis Søndergaard Cafe Gaya, 1. sal
mar 20 kl. 7:00 pm – 9:30 pm

HV Billede Meditationsaften

Meditationsaften 4.0, Sæt dig fri.

Tirsdag d. 20/3 2018 kl. 19.00 til 21.30.
Trancekanal Dennis Søndergaard vil på denne aften bringe flere energier fra den anden side igennem.

De vil lave en visualisering for os, i form af en guidet meditation. Formålet med denne meditation “version 4.0” er, at hjælpe dig til at kunne give slip på bindinger. Det er både bindinger til uforløste problemer og karma fra tidligere liv, og ikke mindst til de bindinger i dette liv, der holder dig tilbage fra at leve fuldt og helt som du ønsker det.

De vil på denne måde følge op på den energi, der er kommet ind til jorden i perioden fra den 16. december 2017 frem til den 1. maj 2018. Energien påvirker os til at søge indad i vort eget indre væsen, frem for at søge udad. Du har således potentielt kigget dig selv bag facaden, og fundet frem til de bindinger og roller som styrer dig. Nu får du hjælp til at slippe disse bindinger fri!

Stop din egen selvsabotage, og manifester det liv du ønsker dig!

Meditation 4.0 er en guidet vej til, at kunne stoppe med at fortsætte selvsabotage, og dermed hænge fast i de bindinger, som kan være svære at vride sig fri af. Det gælder både i en hektisk hverdag, og i den rodfæstede selvopfattelse, som vi har bygget op om, hvad vi tror vi er.

Hvordan skaber jeg det liv jeg ønsker? Meditation 4.0 hjælper dig også til at finde din indre styrke til at kunne manifestere DET, som du virkeligt ønsker dig af livet.

På denne aften vil du kunne opleve en visualiseret og guidet vej til de “værktøjer” som du skal bruge for at flytte dig fremad i din proces. Du skal slippe “det gamle”, for at kunne give plads til det “nye” i dit liv.

Pris 150,00 kr. ved indgang.
Tilmelding ikke nødvendig, men gerne til Malene på: mkrelite@gmail.com

Tilmeld dig Cafe Gayas nyhedsbrev

  • Få nyheder om events
  • Få opskrifter fra vores køkken
  • Få tilbud

Cafe Gaya - Økologi og friske råvarer