Viljen vandt! Når livet bliver vendt på hovedet

Hvornår:
marts 22, 2018 kl. 7:00 pm – 8:30 pm
2018-03-22T19:00:00+01:00
2018-03-22T20:30:00+01:00
Hvor:
Cafe Gaya, 1. sal
Vestergade 43
8000 Aarhus
Danmark
Pris:
kr. 225-247
Kontakt:
Ida Hjorth

Foredrag, Viljen vandt, Aarhus 22.3.18 Café Gaya

Foredrag: “Viljen vandt! Når livet bliver vendt på hovedet”

Dato: 22/3 kl.19.00-20.30 (inkl. pause)
Dørene til foredraget åbner kl.18.45.
Billetpris: 247 kr. pr. deltager (ved bestilling af 2 eller flere på samme tid er prisen 225 kr.)

Foredraget afholdes af:

Ida Hjorth, stifter af www.brainrecovery.dk – hun hjælper mennesker trygt igennem deres hjernerystelse.
Mail: kontakt@brainrecovery.dk

Om foredraget:

Hør Idas livsbekræftende historie og få håb, motivation og inspiration til at fortsætte -selvom du også møder bump på vejen i livet.

I 2011 fik Ida Hjorth fik sin anden hjernerystelse, og det fik hendes største drøm om, at blive politibetjent til at smuldre imellem sine hænder.

Og dårlige fremtidsudsigter fra lægerne om varige mén – fik hende til at indse, at hun måtte tage ansvaret i egne hænder og kæmpe alt hvad hun kunne.

Denne udfordring tvang hende til, at lære at lytte til sin krop og finde hjem til sig selv – en vej som hun havde prøvet at undgå i mange år.

Hør historierne og vendepunkterne, som gjorde hun gik fra at have langvarige følger i 3 1/2 år med smerter 24/7, sengeliggende, uarbejdsdygtig, ikke kunne være social, ikke kunne handle eller støvsuge – ja helt normale hverdagsting. Til at komme helt tilbage uden mén og i dag kan alt det hun vil (selv løbe ligeså hurtigt som til politiprøverne) og nu hjælpe andre mennesker igennem deres hjernerystelse.

En historie om hvordan en stor udfordring blev vendt til en gave i livet, ikke kun til gavn for hende – men også for mange andre mennesker.

Dette foredrag vil blive en oplevelse som du vil kunne huske længe, fordi den har ændret noget indeni i dig, og den har givet dig nyt håb, inspiration og motivation til at rejse dig op når du er blevet lagt ned – selv når det ser mest sort ud.

Tidligere deltagere til foredraget siger:

Du gjorde det bare så godt! Nok fordi du talte med hjertet. Keep up the good work <3 ️” – Stine, deltager til foredraget i Kbh

Takk for en inspirerende kveld <3 HOPE” – Kjersti, Norge – deltager til foredraget i Kbh

Jeg vil gerne sige dig stor tak for din ærlighed og åbenhed Ida. Det var et meget rørende foredrag. Kunne mærke, at du talte fra hjertet. Jeg synes, at du klarede det rigtig flot, så ønsker dig pøj pøj med mange flere foredrag i fremtiden. Tak for dit lille brev til os, der var til dit foredrag. Jeg har helt klart fået noget med mig. En af de ting jeg skal blive bedre til, er at bede om hjælp. Havde brug for at give dig en tilbagemelding og sige tak til dig.” – Katrine – deltager til foredraget i Kbh

Alle er velkomne – med eller uden en hjernerystelse.

Billetter skal købes via linket her

Tilmeld dig Cafe Gayas nyhedsbrev

  • Få nyheder om events
  • Få opskrifter fra vores køkken
  • Få tilbud

Cafe Gaya - Økologi og friske råvarer