Meditation – hjælp mod stress? – AFLYST !

Hvornår:
september 19, 2018 kl. 7:30 pm – 9:00 pm
2018-09-19T19:30:00+02:00
2018-09-19T21:00:00+02:00
Hvor:
Cafe Gaya, 1. sal
Vestergade 43
8000 Aarhus
Danmark
Pris:
gratis men tilmelding nødvendig
Kontakt:

Meditation – hjælp mod stress?

Under TM opnås i løbet af få minutter en meget dyb hvile, hvor nervesystemet naturligt løsner dybtliggende stress og blokeringer og åbner op for indre kreative ressourcer.

Dette har en gavnlig virkning på både sind og krop. Bl.a. viste en stor undersøgelse fra USA en halvering af lægebesøg og hospitalsindlæggelser for TM-udøvere, og mange undersøgelser viser en markant bedring af forhøjet blodtryk og andre hjerte-kar sygdomme.

Forskning viser endog en bedring for soldater og andre, som lider af ’post-traumatisk stress’ – f.eks. mindre angst og depression. Bl.a. har mange krigsveteraner i USA lært TM, også i samarbejde med Forsvarsministeriet. Tilsvarende viste en undersøgelse, at TM reducerer stress og ’udbrændthed’ for undervisere.

Under TM kan også måles en høj grad af orden eller ’kohærens’ i hjerne-funktionen (EEG). De forskellige dele af hjernen begynder at ’arbejde bedre sammen’ Forskning viser bl.a. øget kreativitet, overblik og fokus – og bedre studieresultater.

Derfor har også et stort antal skoler i bl.a. USA og Latinamerika taget TM ind i den daglige rutine.

Der er foretaget mere end 600 videnskabelige undersøgelser af virkningerne af TM.

Foredraget af afholdes på Café Gaya onsdag d. 12. september kl. 19.30. Stort rum 1. sal .Fri entré. Tilmelding: transcendental-meditation.dk/cafe-gaya. Nærmere information og tilmelding: svjen@yahoo.dk; tlf. 21462721. Det er muligt at lære TM i Århus i den nærmeste fremtid.

Tilmeld dig Cafe Gayas nyhedsbrev

  • Få nyheder om events
  • Få opskrifter fra vores køkken
  • Få tilbud

Cafe Gaya - Økologi og friske råvarer