Livemusik: Lars Skou & Kristine Hoelgaard

Lars Skou:

Med teksten og det danske sprog bevæger lars skou sig rundt i et specielt tekst univers med en til tider skæv vinkel, “Jeg leder ikke efter rim” siger lars,
lars skou’s tekster finder tit vejen frem sammen med melodien “det gør dem mere levende”, mange af teksterne er skrevet i jeg form, men tager ikke altid udgangspunkt i en personlig oplevelse, selvom det tit kan lyde sådan. Men gør at lytteren får en mere personlig forhold til sangen. !

Til denne koncert på Cafe Gaya, har Lars gravet i sangposen, og fundet nogle ældre sange frem støvet dem lidt af så lars vil komme godt rundt i sin diskografi.

Vil du høre lidt af det så klik på linket.
https://soundcloud.com/lars-skou
__________________________________________________________

Kristine Hoelgaard:

Kristine Hoelgaard er sanger-sangskriver bag projektet, som også bærer hendes navn. Musikken er livsglad engelsksproget pop-folk med stor, nærværende stemme og eftertænksomme tekster fulde af taknemmelighed og efterårsfarver. Musikken er skrevet over en årrække og teksterne spænder fra hymner til ungdommen til kærlige betragtninger over hverdagens verden.
Debutpladen udkommer til efteråret 2018.
For Kristine Hoelgaard er håbet at inspirere og at musikken vækker genklang i publikum og bliver en del af deres oplevelsers soundtrack.

Tag godt imod musikken.

Tilmeld dig Cafe Gayas nyhedsbrev

  • Få nyheder om events
  • Få opskrifter fra vores køkken
  • Få tilbud

Cafe Gaya - Økologi og friske råvarer