Livemusik: Karsten Olesen

Hvad skete der egentlig, da Einstein opfandt relativitetsterorien? Og husker du dengang, da Arm- strong var første mand på månen?

Karsten Olesen fra Århus, der lige er udkommet med albummet ”Ikke Bange Mere”, præsenterer en stribe personlige sange fra denne. Sange der musikalsk bevæger sig fra smuk folkrock og ind i en `Tom Waits-dampende` industriel smeltedigel. Hvor der bliver nittet og banket, som på et stål-værk fra det forrige århundrede i et billedrigt og personligt tekstunivers.

Solo på scènen optræder Karsten Olesen med sang, guitar og mundharpe, der rytmisk underbygges af stortromme.

Sange fra albummet kan høres på:

https://www.facebook.com/elevatormandalbum/videos?ref=page_internal

Karsten Olesen (f. 1960) er musiker og sangskriver. Han startede som gademusikant og har siden spillet rundt i Europa samt i Danmark på cafèer, kulturhuse, festivaler og spillesteder. Her har man kunnet opleve ham: som solist, som frontfigur i orkestret Poor Billy, eller som den ene halvdel af sangskriver-duoen Kamp Olesen.

”Jeg har aldrig hørt nogen, der spændte så vellykket over så mange forskelligartede instrumenter.”
Allan E. Petersen (rootszone.dk)

”God plade, som glimrer ved sin solide produktion og rustikke lyd – og naturligvis de udmærkede danske tekster, der har et element af uudgrundelighed samtidig med, at der tydeligvis er personlige sager på spil” Espen Strunk, forfatter og rockjournalist

Kontaktinformationer: Tlf. +45 50 908 252 /
Mail: karstenolesen53@gmail.com

www.facebook.com/elevatormandalbum

www.youtube.com/user/KarstenoThe

Tilmeld dig Cafe Gayas nyhedsbrev

  • Få nyheder om events
  • Få opskrifter fra vores køkken
  • Få tilbud

Cafe Gaya - Økologi og friske råvarer