Kanaliseringsaften med trancekanal Dennis Søndergaard

Hvornår:
maj 1, 2018 kl. 7:00 pm – 9:30 pm
2018-05-01T19:00:00+02:00
2018-05-01T21:30:00+02:00
Hvor:
Cafe Gaya, 1. sal
Vestergade 43
8000 Aarhus
Danmark
Pris:
kr. 150,-

HV Billede Hvad er Lykke

Lykke! – Hvad er lykke?

Lykke er for de fleste kombineret med en følelse. Hvis lykke ER en følelse, så er det måske meget simpelt at påvirke og fremkalde denne. Når man ser på menneskenes hormonelle opbygning, kan man nemt påvirke denne. Dette er ofte forsøgt gjort af kemisk vej, men Quan Yoin vil denne aften fortælle om de forskellige hormontyper og hvordan man selv kan påvirke dem – bl.a. om stoffet Melatonin. Men hvad er melatonin?

Melatonin er et stof, som dannes hos mennesker i hjernen og i nethinden i øjet. Produktionen starter få uger efter fødslen og er på sit højeste fra 3-5 årsalderen og frem til voksenalderen. Senere aftager produktionen gradvist i alderdommen. Kroppens produktion af melatonin hæmmes kraftigt af lys, så produktionen varierer over døgnet. Melatoninets virkninger er modsat lysets virkninger på døgnrytmen.

Quan Yin vil fortælle om vigtigheden af at være i dyb ro og afslappet tilstand, så kroppen kan skabe Melatonin. Melatoninen sikrer, at man får en god dyb søvn, så man kan få bearbejdet dagens indtryk. Du vil høre om, hvor nemt det er for dig, at påvirke din hormonbalance i kroppen, så man kan vælge at være lykkelig – i stedet for at skulle vente på, at den kommer!

Få inspiration til, hvordan DU kan påvirke din egen hormonbalance, og dermed blive ansvarlig for din egen følelse af Lykke her i livet.

Pris: 150,00 kr. ved indgang

Tilmelding ikke nødvendig, men gerne til Malene på: mkrelite@gmail.com

Tilmeld dig Cafe Gayas nyhedsbrev

  • Få nyheder om events
  • Få opskrifter fra vores køkken
  • Få tilbud

Cafe Gaya - Økologi og friske råvarer