Dans dig fra hoved til hjerte

Hvornår:
marts 14, 2018 kl. 7:30 pm – 9:00 pm
2018-03-14T19:30:00+01:00
2018-03-14T21:00:00+01:00
Hvor:
Cafe Gaya, 1. sal
Vestergade 43
8000 Aarhus
Danmark
Pris:
Gratis

hanna - storydancing

Følg dit hjerte – Storydancing workshop

Drømmer du om i højere grad at leve ud fra en ’meditativ indsigt’?
Ønsker du at føle dig fri og med en lethed, der er svær at beskrive men skal opleves?
Vil du danse dig emotionelt fri?

På ”Fra hoved til hjerte” arbejder vi med effektfulde redskaber for at genskabe forbindelsen til kroppen og det hjertet hvisker til os. Få en unik danseoplevelse!

På denne workshop får du:

– En klar fornemmelse af hvad der giver dig dyb glæde og vitalitet
– Afbalanceret de feminine og de maskuline sider af dig selv
– Mærket efter, hvad der vil bevæge dig henimod større glæde og harmoni i din hverdag

Workshoppen er til dig, som elsker at høre på en fortælling, danse og føle dig fri og visualisere.
Vi kommer til at danse Livets Træ i den nordiske mytologi. Livets Træ repræsenterer balancen i livet, forbundetheden mellem os mennesker, dyr og natur, og udvidet bevidsthed.

Hvad siger deltagerne om workshoppen?

Helt fantastisk skøn og kærlig og ægte underviser. Jeg elsker at jeg kunne mærke din passion for det du formidler. Du signalerer natur, råhed, styrke og kraft”.
Hanna Brosbøl, Yoga og Mindfulness lærer

Nærværende, autentisk, let og legende, humoristisk – et smukt hjerterum. En dag jeg bærer med mig i bevidstheden og ikke mindst i hjertet”.
Dorte Kudue

Danser r… ven ud af bukserne på Hannas workshop. Helt ny opdagelse, at danse sig til emotionel frihed. Med fængslende historiefortælling og skøn musik føres vi gennem hele følelsesregistret for at skabe bedre balance mellem vores feminine og maskuline sider. Looove it”.
Pia Kokholm, ledelseskonsulent

Workshoppen kan ikke beskrives – den skal opleves! Hvis du har den mindste lyst til at danse kan jeg varmt anbefale en danseworkshop hos Hanna. Jeg oplevede mere kærlighed til mig selv, mod og glæden ved at danse og udtrykke mig selv. Der var stor rummelighed og tryghed på workshoppen. Hanna er en fantastisk levende og engageret underviser, og et dejligt forbillede som gav os alle mod til at være i dansen”.
Anette Nøddelund, koordinator

Tak for en ny begyndelse! På workshoppen fik jeg en følelse af at frihed er opnåelig. Gennem dansen forløses kroppen – man kan af-danse dårlige oplevelser og får lyst til at leve nye følelser. Hanna er så dejlig, elskelig, energisk og dygtig! Min tillid til at være i en gruppe er vokset enormt”.
Maj Britt Lyndgaard, souschef i IT-branchen

Facilitator:
Hanna Snorradóttir arbejder med mennesker, som står på en skillevej i livet og ved ikke om de skal følge deres hoved eller hjerte. Hanna hjælper dem at komme i dyb kontakt med sig selv og få modet til at følge deres hjerte igennem hendes Storydancing workshops.

Tilmeld dig Cafe Gayas nyhedsbrev

  • Få nyheder om events
  • Få opskrifter fra vores køkken
  • Få tilbud

Cafe Gaya - Økologi og friske råvarer