Café Gaya: Thief On The Roof

Thief On The Roof er en ny fremadstormende guitarduo der udforsker en eklektisk blanding af musikstilarter i deres kompositioner.

Kirsi Tilk er en estiskfødt, klassisk skolet guitarist. For nogle år siden vendte hun sit fokus mod folk/verdensmusik og flamenco.
Sune Pors er vokset op med rockmusikken, opdagede senere jazzen, og har lært sit håndværk i utallige bands og som sideman for forskellige danske og internationale kunstnere.
Som studerende på Det Jyske Musikkonservatorium blev de venner og kombinerede deres store musikalske viden indenfor hver deres felt i en vidtfavnende guitarduo i foråret 2015.

På trods af dybe rødder i deres respektive musikalske arv, har Thief On The Roof udviklet en personlig lyd der overskrider grænser og traditioner. Deres musik er fyldt med humour, men samtidig stor dybde og følsomhed. Den er rå og kantet, men samtidig kompleks og farverig.

En koncert med denne spændende duo kan gå i en hvilken som helst retning. Deres repertoire har inkluderet forskruede romantiske guitarværker, malaysiske folkemelodier, improviserede lydkollager og flamencostandarder vendt på hovedet.

Duoen er ikke blot ude efter at åbne musikalske grænser, men også nationale og kulturelle, og de sigter imod at spille internationale koncerter, og inkorporerer folkemusik fra hele verden.

Hør dem her:
https://www.youtube.com/watch?v=Gw9O5xww6J8

Kirsis hjemmeside:
www.kirsitilk.eu

Sunes hjemmeside:
www.sunepors.com

Tilmeld dig Cafe Gayas nyhedsbrev

  • Få nyheder om events
  • Få opskrifter fra vores køkken
  • Få tilbud

Cafe Gaya - Økologi og friske råvarer