Aarhus Festuge 2018: Iben Ulrich

Iben Ulrich deler ud af sine musikalske tanker og fortællinger. Om længsel, nærvær, splittelse, mod til at lytte, stilstand og forelskelse. Leveret i et minimalistisk set-up med rolige guitartoner og en både drømmende, intens og sikker stemme. Iben er vokset op på Samsø mellem marker, skov, strand og stilhed, hvortil hun søger tilbage gennem musikkens ro og nærvær. Naturens påvirkning høres bl.a. i lyrikken, her i sangen Forrest: ”I’ve planted my toes / under soft cold mud and anxious roots / happiness comes and goes / but when flowers of spring appears / I’ll once again take on my boots”

I 2016 studerede Iben sangskrivning på Byhøjskolen Frontsession, hvilket medførte de første offentlige koncerter i Aarhus (Radar, Tape, Gyngen) og Berlin (Klub Panke, Café Rix). Sidenhen har man kunnet opleve hende på forskellige intime scener i Aarhus og omegn, herunder til Off-Spot (Spot Festival), som en fast del af Cafe Gayas scenekunstnere, og som en del af det unikke miljø omkring Jazz & Venner på Godsbanen. Hun fungerer herudover som fast live-musiker i sangskriver-projektet Slow Architect.

Iben Ulrichs kompositioner læner sig mod populærmusikken, med et glimt af jazz og med lyrikken i fokus. Det musikalske univers er inspireret af kunstnere som Norah Jones, Agnes Obel, Tina Dickow og Billie Holiday. Teksterne er overvejende på engelsk med et par danske indimellem.

Iben Ulrich: Sang
Daniel Sand: Guitar

Tilmeld dig Cafe Gayas nyhedsbrev

  • Få nyheder om events
  • Få opskrifter fra vores køkken
  • Få tilbud

Cafe Gaya - Økologi og friske råvarer